Groei

Het succes van uw producten en diensten heeft u veel tijd en energie gekost. De gerealiseerde investeringen versterken uw commerciële relaties met uw bestaand cliënteel en vergemakkelijken de prospectie van nieuwe klanten. Een duurzame groei van de omzet vertaalt zich in een verhoging van de voorraad en handelsvorderingen. Het is daarom noodzakelijk u te voorzien van bijkomende liquiditeiten.

De diensten van Eurofactor Benelux bieden u een financiering die automatisch de groei van uw omzet volgt. Dit spaart u van lastige onderhandelingen met uw bankiers over een verhoging van uw financieringsplafond en het bekomen van bijkomende zekerheden. Met Commercial Finance ontstaan er geen liquiditeitsgebreken die u in uw groei zou kunnen remmen. De liquiditeit die onmiddellijk beschikbaar wordt (tot max. 90 procent van de factuurwaarde) vergroot uw marge inzake financiën en ondernemingsmogelijkheden.

Wij bieden meer dan enkel liquiditeit. Ook risicodekking van uw vorderingen is mogelijk. Ons totaalpakket omvat eveneens debiteurenopvolging.