Impressum

Contact

Crédit Agricole Leasing & Factoring S.A. - Belgium Branch
Troonstraat 60
1050 Brussel
Tel : +32 (0)2 643 6363
Fax : +32 (0)2 643 6364
info@eurofactor.be

Aandeelhouder

Crédit Agricole S.A., Parijs

Hoofdkantoor de Crédit Agricole Leasing & Factoring S.A.

Crédit Agricole Leasing & Factoring S.A.
Place des Etats-unis 12
92548 Montrouge
France

Registre du Commerce et des Sociétés de Nanterre
692029457

Permanente vertegenwoordiging

Jens Hoter

 

VAT (BTW)

BE0789250693

Toezichthouder

  • Autorité de Contrôle Prudentiel et de Résolution (ACPR, 4, place de Budapest, CS 92459, 75436 Paris Cedex 09)
  • Nationale Bank van Belgie (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel)

Disclaimer

Wij controleren en actualiseren de informatie op onze websites zorgvuldig en continu. Desondanks kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor de actualiteit van de inhoud, de juistheid van de gegevens en de volledigheid en/of de kwaliteit van de informatie.

Hetzelfde geldt voor alle andere websites waarnaar door middel van hyperlinks naar wordt verwezen. Crédit Agricole Leasing & Factoring SA is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites die op basis van een dergelijke link worden bereikt. Evenzo kan zij niet instaan of verantwoordelijk worden gehouden voor eventueel illegale inhoud of overige wettelijke overtredingen op websites van derden.

Het gebruik van deze website en het downloaden van gegevens is voor eigen risico. Crédit Agricole Leasing & Factoring SA is niet verantwoordelijk voor hieruit ontstane schade, in het bijzonder van gegevensbestanden, hard- en software van de gebruiker.

Auteursrecht

Inhoud en structuur van de websites zijn eigendom van Crédit Agricole Leasing & Factoring S.A.

Alle teksten, foto's, grafische weergaven en animaties vallen onder het auteursrecht en alle andere wetten ter bescherming van geestelijk eigendom en mogen zonder onze schriftelijke toestemming vooraf niet voor openbare en commerciële doeleinden worden gekopieerd, gewijzigd, doorgegeven, hergebruikt, opnieuw beschikbaar gesteld of gebruikt.