Carrière

In welke richting wilt u zich verderontwikkelen?

U hebt succesvol uw studies beëindigd en en gaat de eerste stappen in het beroepsleven zetten of uw loopbaan een nieuwe wending geven. Uw talenten, individuele ideeën en toekomstplannen tonen u de weg naar een succesvolle carrière.

Ons doel is verder door te groeien in de financiële markt wat dan ook uitstekende toekomstperspectieven biedt. Door onze platte organisatiestructuur, zin voor innovatie, klantgerichte aanpak en ons internationale netwerk hebben we alle troeven in handen om u een interessante loopbaan aan te bieden, eveneens op internationaal niveau. Onze medewerkers die de bedrijfswaarden naleven en hun objectieven nastreven vertegenwoordigen het belangrijkste actief binnen de organisatie. De ideeën en toewijding van onze medewerkers stellen ons in staat om samen onze marktpositie verder uit te bouwen en nieuwe wegen in te slaan.

Als u respectvol en vol vertrouwen met uw collega's en medewerkers omgaat, als u capaciteiten bezit zoals engagement, creativiteit, doorzettingsvermogen, zelfstandigheid, “problem solving thinking”, als u een team player bent en verantwoordelijkheid durft op te nemen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze bedrijfscultuur hechten wij bijzonder veel waarde aan uw loopbaanontwikkeling. Met een opleidings- en carrièreplan begeleiden we u in het behalen van uw objectieven. Hier vindt u onze actuele vacatures:

Mocht er op dit moment geen functie aansluiten bij uw persoonlijke profiel, dan kijken wij uit naar uw open sollicitatie.