CA Leasing & Factoring Belgium

Als succesvolle ondernemer moet u permanent waken over uw strategische positionering. U bent er zich van bewust dat uw strategische visie in een dynamische en concurrerende omgeving van dichtbij moet worden bijgestuurd. Dit geldt niet alleen voor het verder ontwikkelen van uw product- en dienstverlening, maar ook voor de financiering van uw onderneming.

Wij zijn altijd dichtbij: Crédit Agricole Leasing & Factoring S.A. - Belgium Branch is gevestigd in Brussel en is een branch van Crédit Agricole Leasing & Factoring S.A. - Niederlassung Deutschland. U vindt ons, naast België, ook in Nederland en in Duitsland met customer servicecentra in Oberhausen en München en commerciële teams in Brussel, S´Hertogenbosch, Düsseldorf, Frankfurt en München. We hebben tevens oplossingen voor u als u in Oostenrijk of Zwitserland gevestigd bent.

U profiteert van onze ervaring: Wij zijn sinds 1988 vertegenwoordigd op de Duitse markt en lid van de Duitse Factoring Association. De CA Leasing & Factoring Groep is sinds 1964 internationaal op de markt aanwezig. Onze medewerkers zijn hooggekwalificeerd en hebben jarenlange ervaring in de financiële branche.

We getuigen van ervaring op internationaal gebied: Als nummer 1 in Import Factor en toonaangevende speler in Export Factor werken we nauw samen met de verschillende entiteiten van de groep CA Leasing & Factoring in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Polen. We maken eveneens deel uit van de internationale factoringorganisatie Factor Chain International (FCI).

Kies voor een sterke partner

Uw solide financiële partner: we zijn de specialist in factoring of Commercial Finance binnen de groep Crédit Agricole. Crédit Agricole is de grootste bank in Frankrijk en maakt deel uit van de grootste wereldbanken (op basis van totaal activa) en doet wereldwijd beroep op de expertise van 139 000 werknemers.

Ons succes is synoniem voor betrouwbaarheid: onze omzet is in constante groei en is meer dan verdubbeld over de laatste zes jaar. We scoren beter dan het gemiddelde in de markt.

Voor uw behoeften ontwikkelen we oplossingen op maat: we werken samen om de optimale dienstverlening vast te leggen op basis van ons breed productaanbod van financiering en kredietverzekering. Met onze producten bent u verzekerd van een voorsprong op uw concurrenten.

Onze focus op dienstverlening komt u ten goede: U beschikt bij ons over een vaste contactpersoon die zich bekommert over uw belangen. Dit nauw contact biedt een grote flexibiliteit en laat toe uw vragen snel te beantwoorden. Onze persoonlijke aanpak geldt zowel voor het debiteurbeheer als voor de behandeling van uw limietaanvragen. De kwaliteit van onze dienstverlening is reeds verscheidene malen bekroond.